Garancia


Ha esetleg még is garanciális hiba merülne fel a megvásárolt termékkel, vagy mégsem nyerte el tetszésedet a megvásárolt termék, mi garantáljuk, hogy ugyan úgy fogsz mosolyogni mint a zöld szmájlink. Nálunk a garanciális ügyintézés gyorsan és egyszerűen megy. Küldd be garanciális vagy elállási kérelmet, a fenti linkek segítségével egyszerűen

 
Garanciális csere menete és feltételei: 

Ha úgy gondolod, hogy a megvásárolt termék nem úgy üzemel, ahogy az elvárható lenne küld be garanciális igényed az oldalunkon található űrlap segítségével. A garanciális hibabejelentést követően, kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztatót a további ügymenetről.
Fontos, hogy tudd, a garancia érvényét veszti amennyiben bebizonyosodik, hogy az adott meghibásodás nem rendeltetésszerű használat miatt következett be. Tehát a garancia beázás, mechanikai sérülés (törés) esetén érvényét veszti.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nem áll módunkban megtéríteni.

 

Elállás menete és feltételei: 

Ha nem vagy elégedett a megvásárolt termékkel, 14 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni a szerződéstől.

Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól , 45/2014. (II. 26.). számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárló áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban vevőnek kell gondoskodnia, ennek költsége a vevőt terheli. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére.

Elállási szándékodat az oldalunkon található űrlap segítségével jelezheted számunkra. Ezt követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, és tájékoztatnak a visszaküldés menetéről.