Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információ
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Garancia/elállás

  Garancia:

Az általunk forgalmazott termékekre garanciát vállalunk. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Minden általunk forgalmazott termékre minimum 12 hónap jótállást biztosítunk. Az adott termékre vonatkozó jótállási időt minden esetben a terméklapon feltüntetjük.

 

Amennyiben nem elégedett a megvásárolt termékkel, küldje azt 14 napon belül vissza

üzletünk címére és mi a teljes vételárat visszafizetjük!

 

 
  Garanciális csere feltételei:
 

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó) felé, a kapcsolat menüpont alatt feltüntetett valamely elérhetőségek egyikén.

Jótállási igény az alább felsorolt tételek együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A hibás termék minden gyári kiegészítővel együtt
-    A számla eredeti példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

A garancia érvényét veszti amennyiben bebizonyosodik, hogy az adott meghibásodás nem rendeltetésszerű használat miatt következett be. Tehát a garancia beázás, mechanikai sérülés (törés) esetén érvényét veszti.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nem áll módunkban megtéríteni.

 
  Elállási jog:

 

14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől.

Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól , 45/2014. (II. 26.). számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárló áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban vevőnek kell gondoskodnia, ennek költsége a vevőt terheli. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére.

Az elállás joga érvényét veszti higéniai termékek esetén a felbontást követően. Ilyen higéniai termékek webáruházunkban jellemzően a fülhallgatók, vezeték nélküli headsettek. Ennek pontos részleteiről és a kizáró feltételekről kérem tájékozódjon ÁSZF-ükben.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) számunkra.

Ebből a célból felhasználhatja az oldal alján található elállási nyilatkozat-mintát is.

Tehát internetes oldalunkon is kitöltheti az elállási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha emellett dönt, az elállás megérkezését elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.
Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag átvételének megtagadása, nem minősül elállásnak, és ilyen esetben a felmerülő szállítási költségek kiszámlázásra kerülnek. A megrendelés lemondására, a csomag feladásáig van lehetőség, ezután az átvételt követő 14 napon belül tud elállni a vásárlástól. 

 

  Bejelentés: